maj 26, 2011

Thursday

Ugnsbakade dinkelflingor med äpple, hallon och valnötter
Baked spelt w sliced apple, raspberries and walnuts

Here We Go Magic - Collector

6 kommentarer:

wilma sa...

Hej du! Måste säga jag är så himla glad för din blogg, jag tror att vi alla kan behöva lite mer kärlek här i livet, och frukost är ett väldigt bra ställe att börja på! Men jag undra bara, med tanke på alla dina smarriga frukostar, borde inte du gå upp en hel del i vikt? Underbar är både du och din blogg anyway! <3

TACK

Maria sa...

Verkar riktigt gott! Hur gör du med de ugnsbakade dingelflingorna?

A Swedish Gal sa...

Wilma: Tack ska du ha. Nix, jag går inte upp i vikt. Frukost (såvida du inte käkar en schweizernöt till frulle varje dag) gör inte att du går upp i vikt. Det är all skit man äter under dagen i övrigt. Ta en närmare kik på vad jag ätit de senaste veckorna. Är det verkligen så onyttigt...? :)
Maria: Det är en variant på det här receptet: http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Baked-Oatmeal-365069. Jag halverade det och använda dinkel.

Johanna sa...

Det där ser fasiken äckligt gott ut... måste nog prova, typ genast.

Jen sa...

Ååh va underbart gott de såg ut!

Maria sa...

Tack. Då ska jag testa! :)