juli 22, 2011

Friday

Scones gjorda på fullkornsdinkel, te
Whole grain spelt scones, tea
Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise It Up)

9 kommentarer:

angeles sa...

what are you using instead of eggs and dairy???? love your blog :)

Panna L sa...

They look delicious.. Nothing's better than warm scones in the morning <3
Take care <3

A Swedish Gal sa...

Angeles: You mean when baking scones? I never have eggs in scones. Instead of butter I use canola oil or coconut oil. Instead of milk I use oat milk. Tastes great.
Panna: Scones FTW!

Picali sa...

Will you make them for me somewhen? Love your breakfast today! <3

A Swedish Gal sa...

Come on over! ;)

angeles sa...

thanks!

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Uuuh, dinkelmuffins <3

johanna sa...

skulle du vilja lägga ut receptet på dessa sconsen? eller länka till ett inlägg om du resan har gjort det? ser riktigt goda ut! :)

A Swedish Gal sa...

fullkornsdinkel 2,25 dl
1 tsk bakpulver
en nypa salt
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel
- blanda -

i med 2 generösa msk kokosolja eller rapsolja (ta gärna 3 msk rapsolja om du använder det)
i med en skvätt havremjölk
ev 1 msk flytande honung för en sötare smak

forma två-tre scones
in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10-12 min eller tills de fårr fin färg

ÄT!