augusti 04, 2011

Thursday

Vattenmelon, hallon/banansmoothie
Watermelon, raspberry/banana smoothie

Darwin Deez - Radar Detector

7 kommentarer:

Victoria sa...

Fräsht och gott det ser ut! :)

Inari sa...

I love the colors in this photo, I feel more energetic by only looking at it (eating those lovely things would increase my energy levels as well, I'm sure about that).

Thanks for keeping this lovely blog, it's one of my special favourites <3

Anonym sa...

Looks amazing! :*

Anonym sa...

https://lh5.googleusercontent.com/-BM2GEO6A-MQ/TX8NX_BiEQI/AAAAAAAAAbw/Gz7kLoMxTeY/s1600/mrbear.jpg

vart köpte du den där koppen/vad det nu är ifrån? :D läste att du skulle sälja dem, men vart har Du hittat den?

SandraVictoria sa...

kan börja med att säg att jag gillar verkligen din blogg skarpt, himla inspirerande! kan fortsätta med att jag är väldigt nyfiken på hur du faktiskt äter. mycket dinkel ser jag, och inget kött? kör du på någon låg kolhydratskost? hur får du isåfall ihop det med att inte äta kött? funderar på det eftersom jag själv äter väligt lite (nästan aldrig)kött och har svårt att få ihop det med att äta lite kolhydrater. nu kanske du inte alls tänker på det sättet över huvudtaget men det var helt klart värt att fråga! =)

aswedishgal sa...

Thanks! :)

Sandra: Tack! Jag vet inte vad jag ska kalla min kosthållning. Just nu - osund, eftersom jag äter alldeles för lite. Jag har kapat mjölkprodukter, potatis, ris och pasta (vitt mjöl) för att se hur min kropp reagerar. Det var dock innan jag slutande äta kött... Man kan väl säga att jag chockat kroppen rätt rejält... Jag har det tufft att få ihop det kostmässigt just nu, men jag jobbar på det. Jag vill inte äta kött, men jag har blivit tvungen att äta ägg lite då och då för att... tja... överleva. Så ja, jag antar att man skulle kunna kalla det för en vegetetarisk lågkolhydratkost - bortsett från att jag äter bröd/muffins gjort på fullkornsdinkel på morgonen. Jag behöver något ordentligt i magen för att orka. Jag har blivit rätt trött och hängig, vilket jag är övertygad om beror på vitaminbrist. Du hör ju. Not ideal. Men jag jobbar på det. Ska ägna den här veckan åt att ta reda på mer mer mer.

SandraVictoria sa...

Åh! Det är lite samma som för mig då, eller hur man nu ska uttrycka sig. Vill äta lågkolhydrat (dock för att kroppen (i allafall min egen) mår bättre av det) och så slutade jag i princip också äta kött för ett tag sen. Det är svårt att få det och gå ihop.

Och på tal om det här med dinkel och så, det är ändå en helt okej kolhydratkälla även om det "idealiska" inom lågkolhydrat är att utesluta det helt.

Hm. Nu låter jag kanske som en fanatiker...men har knåpat ihop en lista på massa enkla grejer man kan slänga ihop om man vill äta lågkolhydrat fast utan kött. Säg bara till om du vill ha den, så skickar jag den =)