september 08, 2014

MÅNDAG


Paleopannkakor med hallon- och hasselnötssås.

Pannkakor: 
Vispa tre ägg. I med en gnutta vaniljpulver och lite kanel. Sikta ner 1 1/2 - 2 msk kokosmjöl. Vispa vispa vispa. I med 1/2 dl vatten. Stek i kokosolja. Blir tre pannkakor. Lite äggiga i smaken, men jag gillar det.Tänk på att det varken är gluten eller mjölk i dessa pannkisar, så ta't lugnt med stekspaden. De är lite spröda.

Hallon- och hasselnötssås:
Koka 2-3 dl frysta hallon. När det blivit såsigt, i med 1 msk hasselnötssmör. Rör ordentligt hela tiden. Låt tjockna på medelvärme.

4 kommentarer:

I mitt huvud sa...

Åååå, det lät gott!!!!!

A Swedish Gal sa...

Det är gott!

Lina sa...

Å å å! Är allergisk mot hasselnöt, men fungerar säkert med jordnöt också? Det låter & ser gudomligt ut!
Jag hittade nyss din blogg och jag tänkte bara säga att du tar mycket fina bilder & allt ser så sjukligt gott ut!!!

A Swedish Gal sa...

Mandelsmör? Kan det funka? Eller smör gjort på solroskärnor?