1/2 pkt (125 ml) kokosgrädde (det här rosa paketet finns på Willys och Hemköp)
1 msk mandelsmör
2-3 msk riven kokos
1 banan
1 tsk pepparkakskryddor
1 msk gelatin (vill man att puddingen ska bli lite lösare kan man ta 1/2 msk)
Mitt gelatin kommer härifrån. Jag köpte två burkar förra året (de har räckt läääänge) och åkte inte på tull.
Rör ut 1 msk gelatinpulver i 5 msk kallt vatten.
Låt stelna i 5 min dvs så lång tid som det tar att göra puddingen
Koka upp 125 ml kokosgrädde.
Slå den varma mjölken över banan, mandelsmör, riven kokos och kryddor. I med gelatinet.
Mixa tills slätt.
Häll upp i en glasburk
På med lock när det svalnat lite och ställ in i kylen över natten eller 3-4 timmar.
Le pudding.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar