april 30, 2015

RAWBARS MED ÄPPLE OCH FIKON

2 dl solrosfrön
2 dl pumpafrön
1 dl riven kokos
1 msk kanel
2 tsk kardemumma
8 msk äpplemos
10 torkade (gärna blötlagda) fikon

Äpplemos utan socker. Finns på Coop Avenyn.

Fikon. Är de väldigt hårda, lägg i blöt i ett par timmar. Skär bort skaftet.

Mixa frön, kokos och kryddor.

I med fikon och äpplemos.

Smaka av. Ett fikon till? Släng i det om du känner att det behövs.

Platta ut på ett smörpapper. Typ 20x20 cm.

Vik ihop och lägg in i frysen i en timme, så blir det lättare att skära och mindre kladd.

Sisådär.

Vira in i smörpapper och förvara i kylen.

5 kommentarer:

About Alice sa...

Men du gör annat än lagar mat visst? ;-)

Anonym sa...

När kommer du ut med boken 365 days of Breakfast?

A Swedish Gal sa...

A.A: Såklart. Ibland äter jag den också. Haha.

Anonym: Du lovar att köpa ett ex? Om jag signerar fint?

Amanda sa...

Här är en annan som UTAN ATT TVEKA skulle springa och köpa din bok så fort den kom!

Anonym sa...

Jag älskar hur du fotograferar