mars 24, 2011

Efterlysning

UPDATE: Det måste inte vara ett par som gifter sig samma dag som sessionen. Om det är några som känner att de vill dra på sig brudkläderna för en slags dagen efter-shoot är det helt OK med mig. Det kan ju till och med vara lite lättare att slappna av när man inte behöver oroa sig för kläderna. :)

For my Swedish readers: Om det är någon som ska/känner någon som ska gifta sig i april (dock inte den 9/4) i Göteborg och kan tänka sig att ställa upp på en liten photo shoot i centrala stan - kontakta mig! Jag har en idé som jag skulle vilja prova. Det är inga konstigheter alls och tar på sin höjd en timme. De som bokat mig i år kommer inte att fotas i centrala Göteborg och jag skulle väldigt gärna vilja fota lite stadsbilder. Urban wedding style. Bilderna kommer att publiceras på min hemsida. Om det är något brudpar som känner sig sugna - maila mig! Ni får givetvis bilderna som tack. Mitt enda krav är ni är öppna för lite annorlunda bilder och villiga att låta mig gå loss kreativt.

Det skulle kunna bli hur bra som helst! Jag har inte möjlighet att fota mer än ett brudpar på det här sättet, så passa på! Om det är flera som är intresserade kommer jag att välja ut ett par.

Alltså - april och Göteborg. Sprid gärna ordet. Jag skulle verkligen uppskatta det!

camilla (at) camillasundberg (punkt) net

Jag sitter för övrigt och filar på ett litet vårerbjudande när det gäller student- gravid- och barnfotografering. Återkommer om det snart!

1 kommentar:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

April/september = samma sak? Isf ställer vi upp :p Låter hur kul som helst, hoppas du hittar ditt brudpar!