mars 01, 2011

Tävling

När jag inte äter frukost jobbar jag som bröllops- och porträttfotograf.
Eftersom jag känner mig snäll idag tänkte jag lotta ut en liten porträttfotografering för en person. Vem som helst kan vara med och tävla, men fotograferingen sker i Göteborg (utomhus). Så ni vet. Man kan kika på några av mina bilder här. Lämna en kommentar i det här inlägget om varför just du ska vinna, så drar jag en vinnare på måndag eller tisdag nästa vecka. Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Kom igen nu! Det kommer att bli så bra. Ni har till söndag kl 00.00 på er.

For my Swedish readers - a contest where the prize is a photo shoot with yours truly.

29 kommentarer:

Fanny sa...

Jag skulle vilja vinna för att det alltid annars är jag själv som står bakom kameran. Att få en porträttfotografering av mig själv i min hemstad Göteborg när jag kommer hem dit efter ett år utomlands vore fint!

HANNAH sa...

Jag bor visserligen i skåne men det vore väldigt roligt att bli fotad, ett äventyr till göteborg hade inte skadat! Har vänner som bor där så de kan jag ju hälsa på. Jag vill vinna för att det vore roligt, det skulle göra detta året roligare, för förlust av kära husdjur och ångest är sådant som ska glömmas. New track - fun track. Jag vill alltså vinna för att det skulle bli en sak att minnas för detta året, cause i wanna make this year count. For the first time.

mail: hannah.9409@hotmail.com

Kram till världens bäst blogg!

Annelie sa...

Åååh! Att få en porträttfotografering vore fantastiskt! Jag är den som för det mesta står bakom kameran i vår lilla familj så om jag vann skulle jag gärna ta med mig dottern så att vi fick några fina bilder på mig och henne.

Sofia sa...

åh vad spännande! jag skulle vilja vinna för att kunna ge min mamma ett porträtt på mig att sätta upp på sin vägg bredvid bilderna på mina syskon. det är tråkigt att inte finnas med på grund av att mamma inte har haft någon bild att sätta upp och det skulle jag vilja ändra på.

Linnéa sa...

Min storasyster bor i Göteborg och fyller 33år på torsdag 3/3 så att vinna en porträttsfotografering till henne för att 3 or vore toppen. Dessutom är hon en utmaning för hon skrattar så stort så ögonen bara blir två sträck!

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling:) Jag skulle nog helst vilja vinna för att jag älskar vackra kort, både för att de är vackra och för att de ju förevigar stunder. Att själv få vara med på bilderna vore ju då jätteroligt! Dessutom är götet helt fantastiskt och jag vill mer än gärna ha en så bra anledning att åka dit:)
/Felicia

Laila sa...

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna porträttfotograferingen för det vore så fint att ha riktigt fina bilder som minne från just den här perioden i livet. Ofta tar man bättre bilder vid högtider, studenten osv, men det vore kul att få ta riktigt fina bilder bara för att! Bara för att unna sig det och sedan ha fina minnen att titta på.

Magpie sa...

hmm, jag skulle vilja vinna för att jag saknar Göteborg som jag växte upp i och skulle jag vinna så fick jag en väldans bra anledning att ta mig från dit från Stavanger där jag bor nu. Plus att pappa frågade häromdan om inte han kunde får ett foto på mig att ha hemma och jag har inget bra. Och det vore kul.

wonderland sa...

Jag är i Göteborg 10-13.3! Unik möjlighet att fota en liten finsk tjej från Helsingfors, som dessutom har en blogg där hon INTE visar bilder på sig själv :)

Jag skulle också vara mycket tacksam för nya, fina bilder på mig själv..

Linda sa...

Jag tycket du tar fantastiska bilder och skulle gärna vilja ha dig som fotograf. Om jag vann skulle jag vilja att min yngste son fick bli plåtad. Han är 1år och nästan 8mån. När hans storebror var liten (typ tvåår) så tog vi porträttbilder på honom.Skulle vilja ha gjort samma sak med lillbrorsan men vi har så dåligt med pengar så jag vet inte när vi ska få råd med det. Vore schysst att vinna och få gratis!

Katta Kvack sa...

Åh! Därför att jag alltid blir så himla ful på bild (enligt mig) att jag innerligt önskar att en superbra fotograg (som du) kunde fota mig och kanske att jag då skulle se lite fin ut. Bergis att jag skulle. Jag lovar att tvätta håret och allt!

Johanna sa...

Camilla.
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för jag är så fruktansvärt vacker just nu. Du vet ibland när man mår sådär verkligt fantastiskt bra och det bara lyser igenom varesig man vill eller inte? Så är det just nu. Och jag skulle så hemskt gärna vilja få chansen att frysa den här senvintern. Föreviga hur fint mitt hjärta mår och hur springiga det gör mina ben och hur det får mina mungipor att flaxa fastän att marken är fylld med slask och det är snålblåst och minus två.
Så att jag har något att plocka fram en kväll när det inte längre känns såhär. Något konkret och fast och inte bara ett fladdrigt minne.

K sa...

hej du! Varför jag skulle vinna är för att jag är en spontan och sprudlande tjej med krulligt hår som skulle älska en sån här fotografering. Jag bor nära Göteborg och är där ofta ofta. Sen har vi samma passion, nämligen frukostar, så jag är ditt självklara val :) KRAM

Unknown sa...

Jag skulle jättegärna vinna en fotografering av mig själv, linslus som jag är. Men för en gångs skull får jag stiga åt sidan och inse att en fotografering av dottern på drygt 1,5 år är något vi verkligen hade behövt för att föreviga småbarnsåldern.

Teresa sa...

För att jag alltid blir så himla dålig på kort och behöver proffshjälp.

jo sa...

min pojkvän har precis flyttat till england, och jag saknar honom himla mycket. förutom timslånga skypesessioner skriver vi brev, och han har frågat efter ett foto av mig men det har inte riktigt blivit av än. så att kunna överraska honom med ett riktigt fint sådant hade varit underbart!

kram

jenny sa...

åh vad härligt med en proffsig fotografering!
inte ens på vårt bröllop för snart ett år sedan blev vi fotograferade tillsammans, ja tro det eller ej men vi missade att be de två som fotograferade att ta bilder på oss som inte innehåller folk eller bilar i bakgrunden...
men annars är det jag som fotograferar här hemma så det hade varit väldigt trevligt att själv få bli fotograferad!
kram jenny

geyer.j3nny@gmail.com

Isabell sa...

ååå, wish I could win this, but let me know when you have a competition for your australian readers :)

Thessa sa...

Jag vill bli fotograferad för att jag behöver lära mig att trivas framför en kamera o med en bra fotograf kan jag nog slappna av...Sen har jag fått för mig att man kanske börjar tycka om sig själv lite mer om det finns nån som är bra på att plocka fram det bra hos en. =)

Cim sa...

Åh tänk vad fint det hade varit att bli plåtad! Jag vill jättejättegärna vinna för att min pojkvän bor alldeles för långt bort och jag vill ge honom ett fint porträtt på mig så han vet att jag alltid finns med honom och tänker på honom. För det gör jag. Skulle sätta bilden i en urfin ram och montera upp den hos honom lite i smyg någon gång. Hade varit den bästa överraskningen :) Stor kram!

Johanna sa...

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då jag precis tagit mig igenom en svår sjukdomsperiod, var dödsdömd ett par gånger, men kämpade mig ändå igenom den. Just nu går väldigt mycket av min tid till att hitta ett sätt att leva. Sjukdomen har tagit mycket ifrån mig, såsom min hörsel samt att den lämnat en hel del tråkiga sjukdomar efter sig som jag måste lära mig att leva med för resten utav livet. Så en fotografering skulle var fint, just för att få göra något positivt, samt att det skulle vara en fin hyllning till livet och att jag fortfarande lever.

/Johanna

Frida sa...

Tänk att jag just på söndag fyller arton fina år... Jag önskar mig ingenting speciellt egentligen. När släkten frågar säger jag, pengar. Då utbrister de, men du fyller ju 18 år! Önska dïg något riktigt fint och som du kan spara med dig länge.
Så att bli fotad av en riktigt fotograf hade varit en toppen present. De bilderna kan jag bära med mig i hela mitt liv och minnas mitt 18 åriga jag.

Sofia E sa...

Oj va kul! Skulle jättegärna vilja vinna! Hm.. och nu ska jag alltså skriva något som får dig att välja mig framför de andra... Haha, det är inte så lätt det! Är i alla fall en glad skit från Götet som helt enkelt bara tycker att det skulle vara grymt kul! Nu är jag dessutom lite solbränd så det hade ju varit awesome :D // Sofia

Lady Ribbon sa...

Skulle mest tyckt det vore himlans kul, är själv fotointresserad å vill veta hur de går till med porträttfotografering(fast de kanske inte e en del av grejen, men man kan ju se å lära ^^).

Louise sa...

Jag är mest van att stå bakom kameran men skulle tycka det var roligt att stå framför - och särskilt om man blir fotad av någon som är duktig och van porträttfotograf.
Jag känner att min anledning inte alls sticker ut, bredvid alla andra som har jättebra anledningar. Skulle bara det tycka det var himla kul att verkligen få känna sig snygg för en dag. Eller ja, bli fångad på foto en dag när man känner sig snygg! (dålig anledning, känner jag..)

Unknown sa...

Jag skulle så hemskt gärna vinna detta fina pris med följande motivering. En snöig januarikväll i London förra året träffade jag min kärlek. Aldrig trodde jag att man faktiskt kunde bli såhär kär, och att kärleken kan vara så påtaglig trots att han befinner sig mer än tusen mil bort. Det går inte en dag utan att vi pratar, aldrig en timme utan att vi tänker på varandra. Jag lägger varenda slant jag har på flygbiljetter, tågresor, tunnelbanekort, kärlekspost och telefonsamtal. Och fram till i höstas fanns varenda timme vi spenderat tillsammans i mitt minneskort på kameran. Men så tog den ett plötsligt och hastigt farväl. Och det går liksom inte att spräcka min redan totalkvaddade budget med en ny just nu. Men tänk om nästa gång han kommer, så finns du där bredvid redo att knäppa av några kort, vad magiskt det skulle vara!

Frida sa...

Åh vad kul!
Om jag vann skulle jag äntligen komma mig för att åka till Göteborg, vilket är en väldigt VÄLDIGT vacker stad. En av mina absolut bästa vänner bor där och vi har inte setts på över 1 år nu bara för att hon haft så mycket med sitt jobb och jag med min skola. Men i vår ser det ut att reda upp sig.

I övrigt gillar jag dina fotografier och jag tror att jag skulle kunna lära mig något av att stå framför kameran för någon som är så duktig som du är, i vanliga fall får jag försöka få min självutlösar-fjärrkontroll att samarbeta med mig, men den har gått sönder nu.

Mikaela sa...

Jag är själv fotograf och har då såklart inga bilder på mig och mina 2 barn. Skulle så väldigt gärna vilja överraska min man med bilder på oss. Han är också egentligen fotograf, men fotar just nu ingenting. Ja du hör ju, vi borde egnetligen ha högar av bilder på varandra, men inte. Tycker du tar fantastiska bilder. Så jag litar på dig och dina idéer.

Laila och Johan sa...

Med din säkra blick för vackra bilder hyser jag en förhoppning att du kan få även mig att fastna, trots att motivet inte är det enklaste att jobba med ;)