Angeles: You mean when baking scones? I never have eggs in scones. Instead of butter I use canola oil or coconut oil. Instead of milk I use oat milk. Tastes great. Panna: Scones FTW!
fullkornsdinkel 2,25 dl 1 tsk bakpulver en nypa salt 1 tsk kardemumma 1 tsk kanel - blanda -
i med 2 generösa msk kokosolja eller rapsolja (ta gärna 3 msk rapsolja om du använder det) i med en skvätt havremjölk ev 1 msk flytande honung för en sötare smak
forma två-tre scones in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10-12 min eller tills de fårr fin färg
9 kommentarer:
what are you using instead of eggs and dairy???? love your blog :)
They look delicious.. Nothing's better than warm scones in the morning <3
Take care <3
Angeles: You mean when baking scones? I never have eggs in scones. Instead of butter I use canola oil or coconut oil. Instead of milk I use oat milk. Tastes great.
Panna: Scones FTW!
Will you make them for me somewhen? Love your breakfast today! <3
Come on over! ;)
thanks!
Uuuh, dinkelmuffins <3
skulle du vilja lägga ut receptet på dessa sconsen? eller länka till ett inlägg om du resan har gjort det? ser riktigt goda ut! :)
fullkornsdinkel 2,25 dl
1 tsk bakpulver
en nypa salt
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel
- blanda -
i med 2 generösa msk kokosolja eller rapsolja (ta gärna 3 msk rapsolja om du använder det)
i med en skvätt havremjölk
ev 1 msk flytande honung för en sötare smak
forma två-tre scones
in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10-12 min eller tills de fårr fin färg
ÄT!
Skicka en kommentar