oktober 26, 2011

Ännu mera bloppis

 (Selling some more clothes that I never use)

Man kan ju lätt börja tro att jag inte har några kläder kvar nu. Nåväl. Lite mer smått och gott som jag aldrig använder. Vi kör. Lämna en kommentar i det här inlägget om ni vill ha något och skicka sedan ett mail. Tjo! (Skickar gärna till Norge.)

London. Harrods. Min drömjacka. Det här svider. Rejält. Men den bara hänger och ser allmänt ledsen ut. Så kan vi inte ha det. Köp den. Bär den. Älska den. Storlek M, men kan med fördel bäras av en L, eftersom den är generös i storleken. Ärmarna slutar en bit under armbågen. Dolda knappar och fina fickor att sticka ner händerna i. Dra på en tjock tröja under och låtsas som att det här inte är snorkalla Sverige. Aaah, förnekelse. Finfint skick - jag har bara använt den ett fåtal gånger sedan jag köpte den på Harrods i London 2008. Inga revor. Inga fläckar (det är en vit prick på ärmen på en av bilderna - det var en lös tråd som jag tog bort - ignorera). Och ja. Det är självklart en tvättäkta Marc Jacobs. Eller Marc by Marc Jacobs om vi ska vara petnoga. Köpte den för... ja... vad kan det vara? Bra mycket mer pengar. Vi lämnar det där.

700 kr + fraktLåt mig börja med att säga att det här inte är ett flashigt märke à la MbMJ. Moving on. Rosa kappa från Sisters som jag köpte och sedan aldrig använde (vad är grejen - jag fattar inte vad det är med mig). I finfint skick - bortsett från att den översta knappen (ser ut som en briljant) har lossnat. Men den går att sy på lätt som en plätt. Stlk M - den är liiiiiiite tajt på mig. Speciellt i armarna. Kolla bilderna. Passar bäst en stor S eller en liten M.

170 kr + frakt  SÅLD


Jag älskar den här kjolen från H&M, men den är för stor för mig (den ska ju sitta mer i midjan är på höften...). Strlk 42. Kort och vippig och finfin med ett par tjocka strumpbyxor till. Aldrig använd. Hittade en yttepytte reva, men den är så väl dold att det inte är något som stör. Jag lovar. Dragkedja bak.

50 kr + frakt (väger nästan ingenting, så frakten borde bli rätt billig)


Finaste svarta oversizesidenskjortan (ekologisk) med rosett i halsen från Camilla Norrback. Strlk M (en liten L kan säkert ha den). Den är ostruken - den är tusen gånger finare annars. Inga revor.  Finfint skick. Köpte den i fina butiken Drömma i Haga för kanske tre-fyra år sedan - den butiken är no more tyvärr... Anyway. Den ser dassig ut på bild, men, som sagt, gå loss med ett strykjärn (försiktigt - siden) och den kommer att bli smashing.

200 kr + frakt  SÅLD


Den är blå. Vita prickar. Hello picknickklänning. Det var väl ungefär så jag tänkte när jag köpte den här klänningen från Etsy. Den är rätt stor i storleken - kan bäras av såväl en M som en L. Elastisk midja (kolla bilderna) som bör döljas med ett skärp annars kan klänningen se lite säckig ut. Med skärp är det världens finaste klänning - att den blir lite puffig i överdelen stör inte alls. Är man flink kan man ju alltid sy in den. De enda skönhetsfelen är en yttepytte reva vid halsen och något enstaka hål inuti kragfodret - men fodret syns ju inte alls. Det är en flärp inuti klänningen. Inget som stör, med andra ord. Revan ser mer ut som en vit prick. Titta noga på närbilderna, så ser ni den. Precis vid halsringningen. Löjligt liten. Tänk på att det är en gammal klänning - gammal, men ack så fin... Jag tar upp petitesser här när det gäller så kallade skönhetsfel. Bälte ingår inte.

150 kr + frakt  SÅLD


Finaste skjortan utan ärmar. Aldrig använd. I skick som ny. Storlek M. Bärs med fördel av en S eller liten M (ni ser ju att den är tajt på mig när jag knäpper den) - uppknäppt kan den bäras av även en L. Även den här skjortan kommer från Drömma. Så himla fin till jeans och vit tröja.

100 kr + frakt

Jag är ledsen, men jag orkade inte dra på mig byxor. Så här går jag runt hemma. I Pippitights. Ryslig kombination av kläder, men försök att titta på skjortan - även om det är svårt...

14 kommentarer:

SARA sa...

Hei! Vil du sende til Norge? Isf vil jeg mer enn gjerne ha denne:

Svarta oversizesidenskjortan (ekologisk)

200 kr + frakt

:-)

aswedishgal sa...

I fix. Maila mig! Kollar upp frakten under dagen.

lisa sa...

ååh. den kjolen från h&m!!! finns det nån chans att jag kan testa grejerna i gbg nästa helg? och den prickiga klänningen! :) hoppashoppas.

aswedishgal sa...

Jag är i Paris nästa helg - kan nog tyvärr inte hålla kläderna så länge om det är någon annan som vill köpa dem. Är det inte någon som vill slå till innan dess är det inga problem. Men jag är ju som sagt inte hemma förrän på söndag kväll... Så det blir nog lite svårt med provning.

Elin sa...

ååh va fina grejer, om jag inte vore så nedrans fattig hade jag slått till. Därimot blev jag helt kär i dina pippitights, var har du köpt dom? :O

aswedishgal sa...

Emma&Malena. Supersköna.

Caroline sa...

Oj, vilka fina saker! Den prickiga klänningen var ju också jättefin, men jag som redan har köpt 2 klänningar från bloppisen du hade för några dagar sedan, jag måste nog avstå den här gången, för att låta någon annan få köpa den.

Susanna sa...

Hej! Den rosa kappan var väldigt fin. Är den fodrad? Är den varm? Är det någon ull i?
Mycket frågor. :) Är iaf intresserad om den är varm. Kram!

aswedishgal sa...

Caroline: Hahaha! :) Ditt paket är postat, btw.
Susanna: Den är himla fin... Fodret är glansigt rosa och yttermaterialet är en blandning av bomull och polyester. Ingen ull. En finfin vårjacka.

Lene sa...

Jag undrar om den rosa kappan finns kvar? I såna fall är jag jätteintresserad!

aswedishgal sa...

Kollar upp frakt till Norge! :)

lisa sa...

okej. attans! skulle du kanske kunna tänka dig att måtta dem då? :) hehe.

aswedishgal sa...

Åh, det hann tyvärr någon före dig när det gäller klänningen... Men kjolen är kvar. Ska försöka måtta den imorgon - om du vill. Sorry...

lisa sa...

ingen fara! :) vore jättesnällt om du kan måtta! :)