

Nedre bilden: Kokosmanna m jordnötssmör och skivad banan, överbliven morotskaka gjord på mandelmjöl och fullkornsdinkel, hallon/banansmoothie
Top photo (taken 1 year ago): Bacon and eggs
Bottom: Coco semolina w peanut butter and sliced banana, leftover almond and whole grain spelt carrot cake w walnuts, raspberry/banana smoothie
1 year ago today, I stood in front of my kitchen table and thought: This looks nice. I should take a photo of it. 1 year ago today, I never thought twice when it came to eating meat. I devoured it and then licked the grease of my fingers. 1 year ago today, breakfast was mostly something I threw together and ate while tying my shoes. 1 year ago today, I would have laughed out loud if someone had told me that I would be doing this for a year.
1 year ago.
Time flies.
23 kommentarer:
Happy Blogiversary!
Men tänk sån himla tur att du började blogga ^^
You've completed the year! Congrats!
Gratulerer! Jeg håper på et år til med frokostbilder, jeg :)
Bravo ! Happy blogiversary !
I'm french and I take a look at your blog every day !!
I have to say an "hello" for this "birthday"
Julia
Gratulerar till en fin blogg och att du firar ett år! :)
Grattis till ett helt år!! :3 Underbar blogg! :3
En liten sak jag undrat över rätt så länge, om det tillexempel står 2.5 dl vetemjöl på receptet, ska man då ta 2,5 dl mandelmjöl då med? :3
Åh, tänk att det redan gått ett år! Och den första bilden är fin (trots baconet) men tänk vad du har hittat på roliga frukostar sedan dess! Hur blir det nu? Tänker du fortsätta frukostblogga?
óhmygod I just fell in love with your teapot and cup, where did you get them? :)
Congrats!
Love that first picture too (I want that teapot)!
Love your blog's idea!! I'm gonna read all the posts little by little (sorry, my english is horrible, it's not my mother tongue language...)
Congrats!
I like so much your photo and breakfast! You are making smth awesome!
I've started reading your blog some days ago, but now every day I'm waiting for your post. You inspire me to take a better care about my health and my meal, to develop skills in photography and сonsciously treat breakfasts. Thank you very much for all of this.
With best wishes, Olena.
Hurra! Grattis på årsdagen. Hoppas att du fortsätter - du är en stor inspiration! :)
Wow, you made it to 365 days. Congrats! Are you still going to continue? I'd love to see your breakfasts.
Grattis, grattis fina du! You made it =) Och tänk vilka förändringar som skett på bara detta året...
Kram!
i know the title of your blog is only "365 days" but i hope you continue, i love checking your blog and looking at all your delicious breakfasts and beautiful photos!!
Tenk, et helt år!
Forresten: jeg synes jeg leste noe om at du ikke skulle spise egg...? Men jeg synes det har vært ganske mange egg på tallerkenen din i det siste...?
Men mulig det er jeg som blander :)
I love reading your blog and... what wonderful photos!!!
Congrats from Spain.
Ana
Tack ska ni ha allihop! Vad fina ni är!
Thank you so much you guys - don't know if I'll do another 365 days, but I'm not stopping yet. :)
The pot and the cup is from Pakistan - my mother bought it more than 30 years ago. I love it. I actually stole it from her... Or...hrrrm... borrowed.
Karro: Mandelmjöl gör att kakan blir stabbigare och mer kompakt. Det är inget man bör använda om man vill ha en luftig kaka. Men du kan ju pröva och se hur det blir. Jag har aldrig provat att göra en vanlig kaka med mandelmjöl - jag gör ju alltid min egen version m kokosolja och utan socker. Räkna med att den kommer att bli stabbigare i konsistensen. Kan säkert bli gott dock...
Anna: Jo, jag äter ägg. Jag skrev om det beslutet i ett tidigare inlägg - minns inte när. Jag äter inte quorn, pasta, ris och väldigt lite rotfrukter. Jag behöver de stackars proteiner jag från från ägg. Köper ekologiska ägg i affären, men ska försöka köpa direkt från en ekologisk gård istället.
18 oktober 2011 13:10
Congratulations on making it so far and keeping up with your blog for an entire year! You've given me so much inspiration though I've only followed you for a relatively short amount of time.
Keep your lovely spirit og continue with the amazing job you're doing :)
Hurra!<3
Jag är så himla glad att du äter en klimatsmart-frukost och inspirerar andra till att göra det. Och du har alltid så vackra fotografier.
Åh, tack så mycket!
Skicka en kommentar