Kiwi/jordgubbspudding gjord på agar agar = vegan.
Samma som igår, men bytte ut juicen från en apelsin + 1/2 lime med jordgubbar. 2 kiwis, en kopp frysta jordgubbar, en tsk torkad malen ingefära, en nypa kardemumma. Gröp ur och dela kiwis och koka upp med de frysta jordgubbarna. Låt sjuda i fem minuter. I med ingefära och kardemumma. Fram med stavmixern och kör tills det är puré. Koka upp några matskedar vatten och vispa i 1 tsk agar agar (jag köper pulver i ekobutik). Låt koka i några minuter. Häll i kiwi- och jordgubbsblandningen. Koka upp och låt sjuda i några minuter. Häll upp i två små skålar (jag smorde med lite kokosolja) och låt stå i kylen över natten. Ät.

Idag börjar jag på Kvinnofolkhögskolan. Och det står två byggjobbare utanför mitt fönster.

Idag börjar jag på Kvinnofolkhögskolan. Och det står två byggjobbare utanför mitt fönster.
3 kommentarer:
Supert, takk for oppskrift, den skal prøves i en aller annen form. :)
Igen? Vad läser du nu då? Ses på fredag :-)
Samma filmkurs som sist och lite musikvetenskap vid sidan av.
Skicka en kommentar