Boveteplättar med hemmagjord hasselnötskräm och skivad banan. Jag borde kanske döpa om den här bloggen till 365 dagar av pannkakor. Det där är vad som var kvar av gårdagens surdeg. Jag tillsatte bara lite vaniljpulver och sedan stekte jag plättar av smeten precis som den var. Inga ägg, ingen mjölk. Bara surdeg. Med hasselnötskrämen blir det som att äta bröd med chokladspread.
Busenkel hasselnötskräm:
1 msk hasselnötssmör (mandelsmör funkar också)
1 msk kokosolja
1 1/2 tsk agave
1 1/2 tsk kakao
Rör ihop och bred på plättarna. Lägg en bananskiva på varje plätt. Ät.
2 kommentarer:
Åh jösses, hade råkat avfölja dig på bloglovin' och därmed missat tusen inlägg! tur att jag hittade hit igen!
Ja! Hurra! :)
Skicka en kommentar