december 08, 2014

INGA JÄDRA LÖV


Jag har alltid haft jäkligt svårt för sallad. För det första blir jag aldrig ordentligt mätt och för det andra blir jag aldrig ordentligt mätt. Sallad liksom. Ge mig något varmt. Något jag kan stå mig på i mer än en kvart. Inga jädra löv.

Det här står jag mig på mer än en kvart. Jag står mig typ en hel dag. Det är ju fortfarande kallt, men jag kan leva med det. Så länge det inte smakar bark så kvittar egentligen temperaturen.

Lunch. En näve ruccola, en bit hyvlad zucchini, en bit hyvlad rödkål, en tomat, gurka, en avocado, lite gul paprika, ett halvt paket fetaost, lite pulled beef och en dressing gjord på 1/2 dl kallpressad olivolja, en skvätt äppelcidervinäger, en matsked torkad oregano + salt.

Ser ju nästan ut som ett mindre konstverk, yo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag tänkte det var dags nu... Jag har läst din blogg i flera år men aldrig sagt nånting! Hittade hit genom Sandra Beijer. jag älskar frukost så din blogg var nog vad jag hade letat efter. Jag tyckte allt var så fint och såg så gott ut, jag blev verkligen inspirerad!

Sen försvann du ett tag och jag blev lite ledsen, trodde att du var borta för alltid. men så kom du tillbaka full med ny energi! Jag blev så glad!

Jag tycker nästan mer om din blogg nu också för nu har du också mat <333 Jag är en sådan som gärna tar lunch till frukost och frukost till middag, gillar att äta det jag är sugen på istället för att följa frukost normer eller middags normer . Dina bilder inspirerar mig verkligen till att pröva nya saker. Till exempel provade jag Shia frön som så många pratar om. Tyckte de var ganska gott :) Men måste träna lite till!

du skriver så fint också! Och tar så fina outfit bilder, jag blir glad av all färg du vågar ha på dig! Själv går min skala bara i svart haha c:

Jag hoppas du kommer fortsätta blogga ett tag till i alla fall så att jag kan fortsätta inspireras och sukta efter dina goda tallrikar fulla med mums!

Ha en super bra dag! <3

aswedishgal sa...

Så himla fint att höra! Vad glad jag blir! Puss.

Anonym sa...

Visst var jag sagt det, du borde ha ett lunch-hak... allt ser så illa gott ut!

About Alice sa...

Åh så synd att du missar vår brunch ju. <3

mwasshe sa...

En fet sallad ska de va,ser riktigt gott ut!