På kvällarna är jag rätt noga med att inte äta kolhydrater från stärkelserika rotsaker eller processat kött. Magen ballar ur. Vid lunch struntar jag högaktningsfullt i detta. Idag vankas det därför falukorv till lunch.
Ingredienser (till en hungrig person):
Ekologisk falukorv, en bit butternutpumpa, ett halvt äpple, en halv gul lök, fetaost
Kärna ur och dela pumpan. Jag behåller skalet på.
Ringla över lite olivolja och 1-2 tsk lönnsirap, pudra på kardemumma och strö över lite flingsalt. In i ugnen på 225 grader i ca 25-30 min eller tills pumpan fått fin färg och är mjuk.
Skär äpple
Lök
Falukorv
Låt äpple och lök mjukna långsamt i en klick smör
I med falukorv. Ha gärna i en nypa malen stjärnanis.
Klart!
2 kommentarer:
Hi! I've been following your blog for a long time now and I just wanted to say how much I love the way it has developed to how your post look lately! Specialy the photos since I don't underestand swedish... :D But that does not reall matter since i can sense pretty well the message from photos! Thanks and keep the good work!
Mmm, dette så fantastisk godt ut :)
Skicka en kommentar