april 14, 2015

BANAN- OCH KOKOSPUDDING

1/2 pkt (125 ml) kokosgrädde (det här rosa paketet finns på Willys och Hemköp)
1 msk mandelsmör
2-3 msk riven kokos
1 banan
1 tsk pepparkakskryddor
1 msk gelatin (vill man att puddingen ska bli lite lösare kan man ta 1/2 msk)


Mitt gelatin kommer härifrån. Jag köpte två burkar förra året (de har räckt läääänge) och åkte inte på tull.

Rör ut 1 msk gelatinpulver i 5 msk kallt vatten.

Låt stelna i 5 min dvs så lång tid som det tar att göra puddingen

 Koka upp 125 ml kokosgrädde.

Slå den varma mjölken över banan, mandelsmör, riven kokos och kryddor. I med gelatinet.

Mixa tills slätt.

Häll upp i en glasburk

På med lock när det svalnat lite och ställ in i kylen över natten eller 3-4 timmar.

Le pudding.

Inga kommentarer: