april 04, 2015

CHOKLADDOPPAD BACON

Jag har beslutat mig för att dela upp mitt liv i två delar.

Före chokladdoppad bacon.
Efter chokladdoppad bacon.  

Du behöver: choklad och bacon. Om det nu var oklart.

Bryt chokladen i bitar, lägg i en skål med höga kanter.

Smält chokladen ovanpå en kastrull med kokande vatten. Se till att det inte stänker upp vatten i chokladen. Stek bacon.

Klä in en skärbräda med smörpapper.

Le bacon

Le bacon. Artsy närbild. 

Showtime.

Jag borde inte bli upphetsad av det här.

Verkligen inte.

Jag behöver professionell hjälp.

Som en tavla av Jackson Pollock.

Toppa med hackad mandel, lavendel, lite rivet citronskal och flingsalt.

In i kylen och låt stelna.


Under tiden vi väntar kan vi läsa lite på Wikipedia om dekadens:

"betyder ungefär förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång"

Ja. Ni hör ju själva.
Det här kan omöjligt sluta bra.
Scrolla ner på egen risk.

---

Efter några timmar i kylen:

Så. Kommer du hit ofta?

Alltså. Jag vet att vi inte känt varandra särskilt länge, men jag är nog lite kär i dig.

Du har liksom det där lilla extra som andra saknar.

Du kanske inte är snyggast i stan, men du har en insida att dö för.

Vänta, vänta, vänta, gå inte det där lät fel!

 Jag menar bara... alltså... åh. Jag hittar inte orden.

Ord är egentligen sjukt överreklamerade tycker jag.

Vi kan väl sitta här helt tysta istället och bara stirra med lätt öppen mun?


Glad Påsk!

1 kommentar:

Julia sa...

Hahaha allltssåå så himla bra inlägg! :)