2 dl solrosfrön
2 dl pumpafrön
1 dl riven kokos
1 msk kanel
2 tsk kardemumma
8 msk äpplemos
10 torkade (gärna blötlagda) fikon
Äpplemos utan socker. Finns på Coop Avenyn.
Fikon. Är de väldigt hårda, lägg i blöt i ett par timmar. Skär bort skaftet.
Mixa frön, kokos och kryddor.
I med fikon och äpplemos.
Smaka av. Ett fikon till? Släng i det om du känner att det behövs.
Platta ut på ett smörpapper. Typ 20x20 cm.
Vik ihop och lägg in i frysen i en timme, så blir det lättare att skära och mindre kladd.
Sisådär.
Vira in i smörpapper och förvara i kylen.
5 kommentarer:
Men du gör annat än lagar mat visst? ;-)
När kommer du ut med boken 365 days of Breakfast?
A.A: Såklart. Ibland äter jag den också. Haha.
Anonym: Du lovar att köpa ett ex? Om jag signerar fint?
Här är en annan som UTAN ATT TVEKA skulle springa och köpa din bok så fort den kom!
Jag älskar hur du fotograferar
Skicka en kommentar